07
02/2015

20-21 лютого у м. Харкові пройшла Науково-практична конференція за участю міжнародних спеціалістів «Міжнародна інтеграція і наукові здобутки української дерматовенерології». Організатором заходу виступив ДУ «Інститут дерматології і венерології НАМН України».

На конференції були присутні лікарі дерматовенерологи, косметологи, сімейні лікарі і наукові співробітники. Вона складалася з двох частин: урочистої, присвяченої 90-річчю інституту, і наукової, в рамках якої спеціалісти виступали з доповідями.

Наукова тематика конференції була наступною:

  • Епідеміологія, патогенез, діагностика, лікування та профілактика шкірних і венеричних хвороб
  • Проблеми репродуктивного здоров’я населення
  • Сучасні підходи до лабораторної діагностики дерматовенерологічних захворювань
  • Актуальні проблеми косметології
  • Онкодерматологія
  • Вплив екологічної ситуації на здоров’я населення
  • Правові проблеми в охороні здоров’я
  • Історія ДУ «Інститут дерматології і венерології НАМН України» і його досягнення за останні 90 років.

Компанія «Орісіл-Фарм» приєдналась до даної конференції: у холі був розміщений інформаційний стенд, біля якого працювали медичні представники компанії – Лариса Заозерська і Віталій Момот.

Окрім того, з доповіддю на тему «Використання схеми «Атоксил+Еліміналь» в лікуванні дерматологічних захворювань» компанію представила асистент кафедри дерматології Мангушева Вікторія Юріївна.

 

За словами Лариси Заозерської, «конференція дала змогу ознайомити лікарів-дерматологів із сучасними високоякісними медичними препаратами «Атоксіл» та «Еліміналь гель» і зі статтею Проценко Т.В. «Детоксикаційна терапія псоріазу». Також були представлені клінічні дослідження Кутасевич Я.Ф. по атопічному дерматиту, що підтверджують ефективність схеми терапії «Атоксіл+Еліміналь».

 

 

Компанія «Орісіл-Фарм» регулярно бере участь у подібних заходах, що сприяють обміну досвідом і знаннями лікарів та поширенню інформації про інноваційні методи лікування різноманітних захворювань.