17
08/2016

Виробничий комплекс компанії Орісіл-Фарм систематично проходить інспектування Державної служби з лікарських засобів. Як результат останнього інспектування, ми отримали Сертифікат відповідності умов виробництва вимогам GMP.

Це ще одна величезна перемога, якою пишається весь колектив компанії Орісіл-Фарм, адже йшли до

цього цілих 10 років. Це довгий шлях важкої праці, саморозвитку, а також вагомих капіталовкладень у виробничі потужності, їх вдосконалення та модернізація. Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому. Адже такі події ще більше надають сили та натхнення працювати і розвиватися на благо суспільству.

 

Короткий опис про міжнародний стандарт GMP.
Стандарт Good Manufacturing Practice (перек. з англ. – належна виробнича практика) – сукупність правил і норм,що описують вимоги до виробничої діяльності і контролю якості ліків, біологічно активних добавок, продуктів харчування, медичних приладів, виробів діагностичного призначення.

Стандарт GMP призначений для:

  • забезпечення відмінного рівня якості і надійності продукції, що випускається
  • гарантії того, що препарат зроблений за тією ж формулою, яка заявлена для виробництва
  • не містить сторонніх додатків
  • маркований та упакований необхідним чином
  • не втрачає своїх властивостей протягом терміну придатності.

Цей міжнародний стандарт пред’являє вимоги до системи управління якістю, управління персоналом, вимоги до обладнання, що використовується та виробничих будівель, а також вимоги до ведення документації. Все повинно відповідати вимогам найвищої якості.