26
12/2014

Уже третій місяць українська фармацевтична компанія «Орісіл-Фарм» реалізовує проект допомоги дітям-сиротам «Творимо добро разом!». 1 гривня від продажу кожної упаковки препарату «Атоксіл» перераховується на закупівлю необхідних для дитячих будинків засобів, що передаються дітям-сиротам особисто представниками компанії в регіонах.

Друга хвиля проекту, приурочена до Дня святого Миколая, завершилась. Ще п’ять дитячих будинків отримали допомогу: Богодухівський (Харківська обл.) і Поливанівський (Дніпропетровська обл.) дитячі будинки-інтернати, Міський спеціалізований будинок дитини №1 (м. Одеса), Спеціалізований обласний будинок дитини м Боярка (Київська обл.) та Йосиповицький дошкільний навчальний заклад (Львівська обл.).

Йосиповицький дошкільний навчальний заклад (Львівська обл.)

Всього в рамках другої хвилі проекту «Творимо добро разом!» п’яти дитячим будинкам було передано:

  • 2070 підгузків,
  • 300 кг прального порошку,
  • іншої побутової хімії та засобів особистої гігієни на суму 9.005,60 грн,
  • медикаментів на суму 9.866,33 грн,
  • канцтоварів та матеріалів для творчого розвитку на суму 5.550,27 грн,
  • а також 42,4 кг печива від святого Миколая.

Допомога була надана 404 дітям-сиротам з різних областей країни. Об’єднавши наші зусилля, ми зможемо допомогти більшій кількості потребуючих дітей-сиріт. Марина Савченко, медичний представник компанії в Київській області каже: «Коли помічаєш дорослий погляд подяки в дитячих очах, розумієш, що твоє життя недаремне!».

Поливанівський дитячий будинок-інтернат (Дніпропетровська обл.)

 

Проект триватиме до 31 січня 2015 року. Попереду ще дві хвилі. Стежити за реалізацією проекту можна на сторінці проекту в соціальній мережі facebook.com/atoksil.ua.

Чужих дітей не буває!