14
12/2017

Для проведення цьогорічної благодійної допомоги, присвяченої дню св. Миколая, ми обрали Йосиповицький дошкільний-дитячий будинок «Вишенька» (Львівська область). Цей заклад створений для дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та дітей, які з певних причин не проживають зі своїми батьками. Всього в ньому перебуває 20 дітей, віком від 3 до 9 років. Це саме той вік, коли діти щиро вірять в існування Чудотворця Миколая, його доброту і ласку, їхні серця переповнені надією та вірою в справжнє Чудо.

Приїхавши в дитячий будинок, нас тепло зустріла завідувач Наталя Іванівна. Поки діти прокидалися з обіднього сну, ми поспілкувалися з завідувачем про життя дітей цьому закладі, причини їхнього перебування в ньому, дізналися про емоційний стан дітей. Діти дуже хороші, доглянуті, чисто одягнені, але в їхніх очах видно сум, всі вони потребують батьківської уваги та любові. Не новина, які дітки живуть в дитячих будинках та сиротинцях.

Проте, за той час, який нам вдалося приділити дітям, ми поділилися з ними позитивними емоціями, радістю, щирою посмішкою, теплими обіймами та любов’ю. А у відповідь вони з радістю розказували нам віршики. Кожна дитинка отримала персональний подарунок, а саме набір шапка+шарф+рукавички, а також альбом для малювання, олівці та фарби і солодкий подарунок (цукерки та мандарини). А ще діти отримали іграшки, пазли та розвиваючі ігри. Настільки прості речі змогли принести дітям справжнє здивування, радість та хороший настрій. Для повсякденних потреб дітей, було передано засоби особистої гігієни, побутову хімію, канцтовари, електрочайник, вагу та подовжувач).

Завідувач Наталя Іванівна дякувала за те, що відвідали їхній дитячий будинок, передала вітання керівництву компанії “Орісіл-фарм” та всім хто долучився до організації свята.